2015/01/29

Kur tu - inspiracija?


"Kur tu - inspiracija?"- klausiu todėl, kad man įdomu, kur Jūs ieškote įdėjų šaltinių, tai nebūtinai turi būti interjerai,o gal tai mada, fotografija, architektūra, grafika.. Ar jums labiau patinka ieškoti, vartyti, apčiuoti, o gal išgirsti? Aš asmeniškai esu vizualikė, todėl net bet kokia informaciją geriau įsiminu vaizdiniu pavidalu, o ir mielai vartau žurnalus, kur pateikiama daug nuotraukų, o teksto gali ir nebūti (juokiuos). Esu sukaupus daugybę interjero žurnalų, kuriuos galiu tiesiog atsisėst ir vartyt vis iš naujo, nes kiekvieną kartą galima pastebėti vis kitą detalę, kuri tampa pradiniu įdėjos šaltiniu.
Aišku, kai šiuo metu technologijos yra tiek pažengusios, daugiau naudojamas interneto teikiamomis galimybėmis ir pasiūla. Todėl vieni pagrindinių mano mėgstamiausių inspiracijos šaltinių yra internetiniai puslapiai, tokie kaip Pinterest, homedsgn, instagram, dezeen, įvairūs asmeniniai blogai ir daug kitų.
 O kuo gi mėgsti naudotis tu?

2015/01/20

Sausio mėnėsio mėgstamiausi


Nors sausio mėnuo tikrai dar nesibaigia ir tikiu, kad likusiąs savaites dar mus nustebins  savo orų permainomis, o gal ką nustebins ir asmeninio gyvenimo pasikeitimais, tačiau jau iš anksto noriu su Jumis pasidalinti šio mėnesio savo mylimiausiais interjero analogais. 
Asmeniškai manęs laukia daug išūkių ir darbų, kurių dalį išsikėliau pati, kiti buvo tiesiog pastūmėti kasdienybės, o šiandien norėjosi prisistėti su puodeliu kavos ir apžvelgti, kas šį mėnesį patraukė mano akį, kas tapo inspiracijos šaltiniu ir ką gal ateityje panaudosiu ir aš. Dienų dienas galėčiau landžioti po įvairiausius puslapius ieškodama naujų analogų, o kam įdomu galite pasižvalgyti ką jau esu sukaupusi: http://www.pinterest.com/balaisyte/

Gražaus ir jaukaus antradienio!






2015/01/15

Ketvirtadienis - madai

Šiomis dienomis daugiau nei įprastai galvojau apie, tai ko noriu aš, ko aš ieškau, koks mano gyvenimo tikslas? Bet būtent šiandien pagalvojau, kad reikia pradėti viską narstyti po truputėlį. Todėl pats laikas pradėti nuo to kaip atrodau, o gal tiksliau kaip atrodyti noriu? Na taip turiu susiformavusi savo stilių, nors karts nuo karto išlenda visai ne man būdingos aprangos detalės, bet gal tai ir yra paieškos? Kol aš mėginu suprasti ar mano susiformavęs stilius yra mano išraiška ar noras, kad mane taip matytų kiti, noriu pasidalinti  viena labiausiai mane inspiruojančiu moteru - Silvia Postolatiev. Galėčiau čia sudėti visas jos stiliaus nuotraukas, bet kolkas apsiribosiu keliomis. 
O ar Jūs turite asmenį, o gal net ne vieną, kuris tapo Jūsų inspiracijos šaltiniu?
Daugiau apie  Silvia Postolatiev http://postolatieva.com/